Vitezslav Vavra : Vo veku 68 rokov zomrel populárny český hudobník | Babské Veci : Vítezslav vávra was born on may 16, 1953 in prague, czechoslovakia.

Vitezslav Vavra : Vo veku 68 rokov zomrel populárny český hudobník | Babské Veci : Vítezslav vávra was born on may 16, 1953 in prague, czechoslovakia.. Vítězslav vávra, exmanžel zesnulé zpěvačky věry špinarové, zemřel ve věku 68 let. Vávru proslavily mimo jiné hity citrónová holka, holky z gymplu. Diskografie, top skladby a playlisty. Největší slávu si vávra užíval v osmdesátých letech, kdy natočil například píseň citronová holka, nebo. O skonu informoval jeho odloučený syn filip.

Zaregistrujte se na deezeru zdarma a poslechněte si vítězslav vávra: O úmrtí na instagramu informoval hudebníkův syn filip. Května 1953, patřil k idolům osmdesátých let, kdy slavil úspěchy se svými sentimentálními písněmi dívka s citronovou. Vítězslav vávra, maximum petra hanniga — dál se mi o tobě zdá 01:55. Byl populární hlavně v 80.

FOTO #6: Vítězslav Vávra byl zpívajícím bubeníkem. - eXtra.cz
FOTO #6: Vítězslav Vávra byl zpívajícím bubeníkem. - eXtra.cz from www.extra.cz
Zemřel bubeník a zpěvák vítězslav vávra. Vítězslav vávra — kamarádi, hrajeme dál 03:20. Listen to vítězslav vávra on spotify. Ve věku 68 let zemřel zpěvák vítězslav vávra. Století, kdy nazpíval celou řadu tehdejších hitů. Zaregistrujte se na deezeru zdarma a poslechněte si vítězslav vávra: Vítězslav vávra, maximum petra hanniga. O skonu informoval jeho odloučený syn filip.

Století, kdy nazpíval celou řadu tehdejších hitů.

Diskografie, top skladby a playlisty. Vítězslav vávra — kamarádi, hrajeme dál 03:20. Stránka hudebníka a zpěváka vítězslava vávry pro obyčejné lidičky. Изучайте релизы vítězslav vávra на discogs. Byl populární hlavně v 80. Května 1953 praha) je český zpěvák a bubeník. Zemřel bubeník a zpěvák vítězslav vávra. Vítězslav vávra, exmanžel zesnulé zpěvačky věry špinarové, zemřel ve věku 68 let. Po dlouhé těžké nemoci zemřel ve čtvrtek hudebník vítězslav vávra. Vávru proslavily mimo jiné hity citrónová holka, holky z gymplu. Listen to vítězslav vávra on spotify. Zaregistrujte se na deezeru zdarma a poslechněte si vítězslav vávra: O skonu informoval jeho odloučený syn filip.

Po dlouhé těžké nemoci zemřel ve čtvrtek hudebník vítězslav vávra. Ve věku 68 let zemřel zpěvák vítězslav vávra. Vítězslav vávra, maximum petra hanniga. Zpívající bubeník vítězslav vávra, který se narodil 16. Vítězslav vávra, exmanžel zesnulé zpěvačky věry špinarové, zemřel ve věku 68 let.

Vítězslav Vávra - Wikipédia
Vítězslav Vávra - Wikipédia from upload.wikimedia.org
O skonu informoval jeho odloučený syn filip. He is an actor, known for gulôcky (1982) and neobycejné zivoty (2009). Listen to vítězslav vávra on spotify. Jedná se o osobnost, která byla populární zejména v 80. Zemřel bubeník a zpěvák vítězslav vávra. Diskografie, top skladby a playlisty. Vávru proslavily mimo jiné hity citrónová holka, holky z gymplu. Května 1953 praha) je český zpěvák a bubeník.

Století, kdy nazpíval celou řadu tehdejších hitů.

Zpívající bubeník vítězslav vávra, který se narodil 16. Zaregistrujte se na deezeru zdarma a poslechněte si vítězslav vávra: Ve věku 68 let zemřel zpěvák vítězslav vávra. Jedná se o osobnost, která byla populární zejména v 80. Letech, mezi jeho největší hity patřily holky z gymplu a citrónová holka. Vítězslav vávra, maximum petra hanniga. Vítězslav vávra, maximum petra hanniga — dál se mi o tobě zdá 01:55. He is an actor, known for gulôcky (1982) and neobycejné zivoty (2009). Největší slávu si vávra užíval v osmdesátých letech, kdy natočil například píseň citronová holka, nebo. O úmrtí na instagramu informoval hudebníkův syn filip. Byl populární hlavně v 80. Vítězslav vávra — kamarádi, hrajeme dál 03:20. Po dlouhé těžké nemoci zemřel ve čtvrtek hudebník vítězslav vávra.

Největší slávu si vávra užíval v osmdesátých letech, kdy natočil například píseň citronová holka, nebo. Vítezslav vávra was born on may 16, 1953 in prague, czechoslovakia. Jedná se o osobnost, která byla populární zejména v 80. Zaregistrujte se na deezeru zdarma a poslechněte si vítězslav vávra: Po dlouhé těžké nemoci zemřel ve čtvrtek hudebník vítězslav vávra.

CD: Vítězslav Vávra - Vítězslav Vávra | Knihy.ABZ.cz
CD: Vítězslav Vávra - Vítězslav Vávra | Knihy.ABZ.cz from knihy.abz.cz
Zemřel bubeník a zpěvák vítězslav vávra. Vítězslav vávra, maximum petra hanniga — dál se mi o tobě zdá 01:55. 294 likes · 4 talking about this. Zpívající bubeník vítězslav vávra, který se narodil 16. Vítezslav vávra was born on may 16, 1953 in prague, czechoslovakia. Zaregistrujte se na deezeru zdarma a poslechněte si vítězslav vávra: Století, kdy nazpíval celou řadu tehdejších hitů. Května 1953, patřil k idolům osmdesátých let, kdy slavil úspěchy se svými sentimentálními písněmi dívka s citronovou.

Letech, mezi jeho největší hity patřily holky z gymplu a citrónová holka.

O úmrtí na instagramu informoval hudebníkův syn filip. Discover top playlists and videos from your favorite artists on shazam! Vítězslav vávra, maximum petra hanniga — dál se mi o tobě zdá 01:55. Byl populární hlavně v 80. Listen to vítězslav vávra on spotify. Zaregistrujte se na deezeru zdarma a poslechněte si vítězslav vávra: He is an actor, known for gulôcky (1982) and neobycejné zivoty (2009). Letech, mezi jeho největší hity patřily holky z gymplu a citrónová holka. Století, kdy nazpíval celou řadu tehdejších hitů. Největší slávu si vávra užíval v osmdesátých letech, kdy natočil například píseň citronová holka, nebo. Ve věku 68 let zemřel zpěvák vítězslav vávra. Artist · 5.3k monthly listeners. Zpívající bubeník vítězslav vávra, který se narodil 16.

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code